Wat anderen vinden.

Referenties

Wat anderen vinden.

 

Het coachtraject bij Alice voelde als een warm bad voor mij. Ik voelde me gehoord, gezien en geliefd. Ik mag er zijn want God heeft mij zo gewild.

Ik kon met alles bij Alice terecht. Ze is professioneel maar ze staat ook echt vol liefde naast je. Al bijna direct had ze door met wie ze te maken had. Ze heeft enorm veel kennis en ze begeleidde mij op een liefdevolle, duidelijke manier. Als ik alles even niet meer zag zitten ging ik na een gesprek bij Alice weer met goede moed verder het leven in. Als ik tussen de gesprekken door wat met mezelf in de knoop zat en even niet wist wat ik moest doen, kon ik Alice altijd een berichtje doen.

Ik heb in mijn leven meerdere gesprekken bij andere personen gehad en hulp gekregen maar zoals ik door Alice gecoacht ben heb ik nog nooit eerder zo meegemaakt. Iemand die echt helemaal voor je gaat.

Ik heb zoveel geleerd waar ik mijn hele leven wat aan heb. Wat ik ook echt bijzonder vind, Alice liep naast mij tijdens het coachtraject, samen waren we in de diepte, zij hielp mij, coachte mij maar we ervaarden ook echt dat God erbij was. Zo bijzonder hoe alles gelopen is. Na elk gesprek sloot Alice af met een gebed, dat raakte mij ook elke keer weer. De Heere God hebben we zo nodig in alles. Ik kijk nu veel zachter de wereld in. Naar mezelf en de mensen om mij heen. Ik kan weer echt stralen. Ik gun iedereen zo’n lieve coach als Alice.

Ik ben een meisje van 15 jaar. Ik had erg veel moeite met het ontdekken van mezelf. Wie ben ik? Daarnaast vond ik het erg moeilijk om mijn eigen keuzes te maken en had ik last van groepsdruk. Ook ben ik een gevoelig mens. Als iemand problemen heeft voel ik dat haarfijn aan. Dit leidde tot heel veel problemen in mijn leven en de vreugde van het leven ging steeds meer weg. Toen het niet zo goed met mij ging ben ik naar Alice gegaan. Zij heeft mij leren ontdekken wie ik ben, dat ik mijn eigen keuzes mag maken en dat de problemen van een ander niet mijn problemen zijn. Ze kan heel goed luisteren en wist precies de lastige plekken in mijn leven aan te wijzen. Dank zij Alice ben ik nu wie ik ben. Soms is het nog lastig daarom ga ik nog af en toe een keer naar haar toe om weer even bij te praten. Wat vond ik lastig in de afgelopen tijd? Wat heb ik toen gedaan en wat had ik anders kunnen doen?. Dit zijn erg goede en fijne momenten. Dan kan ik er weer even tegen.

Het is heel prettig en leerzaam om door Alice gecoacht te worden. Ze heeft oprechte belangstelling voor de ander. Dit uit ze door heel goed te luisteren naar wat ik zeg. Doordat ze luistert, doorvraagt en na laat denken, stil laat staan, durft te confronteren, dingen in perspectief zet en heel nabij is, is de coaching intensief, maar heel leerzaam. Je voelt je bij haar echt gezien, gehoord en geliefd.

Ze stimuleert mij om een volgende stap te zetten, al vind ik het nog moeilijk of spannend. Ze is tijdens het hele proces heel nabij. Je kunt altijd op haar terugvallen als het nodig is. Door haar doen en laten is ze heel betrouwbaar. Daardoor voel ik me echt veilig om hele persoonlijke dingen te delen met haar.

Voor mij is het heel waardevol om te zien hoe de liefde tot God haar drijft om dit werk te doen. Alice vergelijk ik vaak met het beeld van de arend uit Deuteronomium 32 : 11. Zij mag op haar plek, zo iets van het beeld van God doorgeven.

Meteen vanaf de eerste afspraak voelde ik een klik met Alice. Ze gaat echt naast je zitten en geeft vanuit die gelijkwaardigheid professionele coaching. Zonder dat ik ook maar enig gevoel van veroordeling heb gehad. Dat geeft een groot gevoel van veiligheid, waardoor het voor mij heel gemakkelijk was om alle lastige dingen open op tafel te leggen. Ook de relatie met God was heel open bespreekbaar, wat voor mij echt een duidelijke meerwaarde had.

De gesprekken met Alice als coach heb ik als heel positief ervaren. Het waren goede momenten die constructief hebben bijgedragen aan het kijken naar mezelf en de context waarin ik sta en mee worstelde. Naast professioneel is Alice gewoon hartelijk, betrokken en warm in de ontmoeting. Je ontmoet een mens die een stukje met je optrekt en daarin de liefde van Christus deelt in het leven vol gebrokenheid én glans!

Bij Alice voel ik me heel erg gezien en gehoord, maar ze dringt zichzelf niet op. Ze kan erg goed luisteren, en kan ook goed signalen oppikken om een bepaald onderwerp - wat ik bewust of onbewust wil vermijden - aan te duiden. Ze is ook direct en eerlijk, maar nogmaals: zonder iets op te dringen. De keuze om iets te veranderen ligt altijd bij jezelf!

© 2024 Ambulare Coaching | Privacyverklaring
Website door Linqq.nl