Wat inspireert mij?

Wat inspireert mij?

Wat inspireert mij?

Mijn manier van coachen staat in het teken van dienstbaar zijn aan jou. Vanuit de kern van je coachvraag komen we je overtuigingen op het spoor. Welke overtuigingen helpen jou én welke overtuigingen belemmeren je in de praktijk van elke dag? Ik nodig je uit om bij jezelf naar binnen te kijken.

Daarbij vind ik het belangrijk om af te stemmen op jouw behoeften. Ik daag je uit om op een creatieve manier aan de slag te gaan met je leerdoelen. Ervaar je een drempel? Die zijn er om genomen te worden. Om vervolgens voldaan en dankbaar achterom te kijken.

We beginnen een traject altijd bij ‘jouw gewenste situatie’. Waar wil je naar toe? Wat is je verlangen? Als we samen die stip op de horizon hebben gezet, bied ik je een coachtraject op maat.

Daarbij gaat het niet alleen om het uiteindelijke resultaat, maar zeker ook om de weg ernaartoe. Tijdens de wandeling door het landschap van je leven ontdek je veel. Over jezelf. Over je omgeving. Je staat ook meer dan eens stil. Om te zien wat er gebeurt. Om te leren hoe je denkt en handelt. Met het oog op je leerdoel, de stip op de horizon. Daarbij stimuleer ik je om te zoeken naar nieuwe wegen. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat altijd kreeg. Zo lopen we samen op, verrast door nieuwe gezichtspunten. Onderweg naar jouw leerdoel.

Onderweg door het léven. Leven in het hier en nu betekent dus ook stilstaan. Bij vreugde én verdriet. Bij wanhoop en worsteling. Bij hoogtepunten en vergezichten.

Leven is gaan en stilstaan. Leven is béleven! Ik ga graag met jou onderweg. Naar de toekomst, de stip op de horizon. Om samen te ontdekken dat er veel te beleven valt!

Daarbij werk ik vanuit een christelijke levensovertuiging. Omdat ik geloof dat God ons leidt. En dat Hij niets liever wil dan wandelen. Met jou.

© 2024 Ambulare Coaching | Privacyverklaring
Website door Linqq.nl