Wat deed ik?

Wat deed ik?

Het onderwijs heeft mijn hart. Daarom heb ik aan de PABO mijn opleiding gevolgd. Inmiddels ligt er een langeafstandswandeling van meer dan 20 jaar onderwijservaring achter mij. Van groepsleerkracht tot Intern Begleider. Sinds 2012 is Driestar educatief mijn werkgever.

Naast het volgen van allerlei onderwijsgerelateerde cursussen heb ik de Post-Hbo Leergang Excellent Coachen Practitioner bij CC Excellence te Drachten met succes afgerond.

De Post-Hbo Leergang Excellent Coachen Practitioner leidt vanuit een christelijk kader cursisten op tot allround professioneel beroepscoach die breed inzetbaar zijn op de arbeidsmarkt.

De Leergang Excellent Coachen heeft een Europees kwaliteitskeurmerk (European Quality Award) op Practitionerniveau. Het accreditatieproces is uitgevoerd door het Europese Mentoring & Coaching Council (EMCC) en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

In april 2020 heb ik de Trainer certificering Process Communication Model® met succes afgerond.  Een effectieve tool bij persoonlijke coaching. Je krijgt inzicht in jouw situatie door middel van  een uitgebreid gevalideerd persoonlijkheidsprofiel.

In juni 2022 rondde ik de Leergang Systemisch Werken en Leven af.

Systemisch werk is een fenomenologische methodiek die ons uitnodigt om op een totaal andere manier te kijken naar onze levensloop, patronen en blokkades. Met praktische werkvormen heb ik mijn familiegeschiedenis geijkt. Om in het hier-en-nu op een gezonde manier mijn plek in te nemen, in werk en leven, met meer invloed op eigen keuzes.

Vanuit deze kennis en ervaring wil ik ook met mijn coachees kijken naar hun levensloop, patronen en blokkades. Om te ont-moeten, ont-dekken en herijken.

 

© 2024 Ambulare Coaching | Privacyverklaring
Website door Linqq.nl